Klasseside 0.

Fastelavn
Fredag d. 12. februar. Kl. 08.30 – 13.00

Vi afholder Fastelavn for 0.-4.
Børnene behøver ikke møde op udklædt, det kan blot medbringes, og så bliver der tid til, at iføre sig dette, inden tøndeslagning.
Grundet Corona, sminker vi ikke på skolen.
Tøndeslagning foregår på Multibanen. DERFOR HUSK GODT MED TØJ, TIL UDENDØRS TØNDESLAGNING.
Der vil blive kåret kattekonge og kattedronning, samt bedst udklædte og bedste hjemmelavede udklædning i hver klasse.
Vi får alle en fastelavnsbolle fra.
Medbring denne dag madpakke, drikkelse og penalhus, og udklædning.
Hilsen Lærerne i 0.-4. klasse
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
25.01.2021
Hjemmeskole uge 4

Jeg kommer på skolen onsdag, og der vil jeg lave opgavesæt til afhentning.
Men inden vil jeg gerne lige samle op på, hvor langt I er, med det I allerede har fået.
Derfor vil jeg ringe Jer alle op imorgen tirsdag d. 26.01, mellem kl 09 og 13. Er der tidspunkter, der passer bedst, eller skal jeg ringe til fx bedsteforældre, så send mig en sms. De børn der er på skolen, ringer jeg ikke til, men snakker med dem der.
Jeg lægger lidt undervisning ud på lektiesiden, og der er også mulighed for, at arbejde med Supertræneren på Matematik Fessor.
Go dag
Vh Mette 30423711

18.01.2021 MS

Hjemmeskole uge 3.

Der er igen i denne uge, lagt kopisider frem til Jer på skolen. Men det er vigtigt, at I først får lavet dem I har fået. I må meget gerne aflevere det, som I har lavet. Læg det samme ste,d som I henter. Har noget svært ved, at få det hentet, så giv mig besked.
Der skulle have været afholdt skole-hjem samtaler i denne uge, dette udsætter vi til vi kan mødes igen. Der er selvfølgelig mulighed for, at få en samtale over telefonen. Så har I brug for dette, giver I mig bare besked, så finder vi et tidspunkt. Når der åbnes for, at mødes fysisk igen, afholder vi dem, så børnene kan komme med.

Jeg er på skolen og har nødpasning mandag, onsdag og fredag.

Imorgen tirsdag laver jeg en introvideo til brug af Matematik Fessor, og lægger ud på Facebook, derefter sender jeg deres Uni Login på sms.

I kontakter mig jo bare, hvis der er noget.

God hjemmeskole

Hilsen Mette
mobil 30 42 37 11
MS 18.01 2021
Uge 3.
I 0. klasse fortsætter jeg med, at der hver mandag efter kl. 10, kan der afhentes opgaver her på skolen, giv lyd hvis det er et problem, med at få det hentet.
Jeg har en forventning om, at der bliver lavet 2-4 sider pr dag, svarende til ca 1,5 times arbejde, men samtidig ved jeg jo godt, at det først og fremmest skal hænge sammen hjemme hos Jer hver især.
Jeg tager kontakt til Jer 2 gange i ugen, enten pr sms eller telefon opkald, samt efter hvilke behov der er. (Børn der kommer på skolen, ringer jeg ikke op, men snakker jo med dem på skolen)
Der vil løbende blive lagt online opgaver ud, og små videoer på klassens facebook side. ALT kommer på klassesiden, også links til Facebook siden.
Jeg kontakter jer ang Uni Login først i næste uge.
Og husk, både børn og voksne er altid velkommne til at ringe til mig på 30423711
Jeg er en af de lærere, som er på skolen til nødpasning, nogle dage.
Der er mulighed for, at komme og hente biblioteksbøger, hvis i mangler, bare giv besked.
Hilsen Mette
Mandag 11.01. 2021 uge 2

Hej alle.
Så er vi  igang med anden uge i nedlukningen, og forhåbentlig den sidste i denne omgang.
Jeg har lagt nogle ekstra opgaver frem på skolen, som I kan hente, hvis I løber tør.
Jeg vil gerne ringe og snakke med børnene, og også Jer selvfølgelig, på onsdag d. 13. 1.
Det bliver mellem kl. 09 og 12, passer det dårligt, så lad mig vide, hvornår det passer bedre.

God arbejdslyst, håber snart vi ses
Vh Mette tlf 30 42 37 11

MS uge 1

Jeg laver en mappe til hvert barn.
De kan hentes på skolen idag fra kl 12.30 til kl 16.00
Eller imorgen fra kl 7.00
Der er beskrivelse på hvad planen er, på første side i mappen.
Er det et problem, at få den hentet, så kontakt mig😷
Vh Mette
MS 04.01.2021

UNDERVISNING INDTIL 17. Januar 2021

Godt Nytår!
Jeg melder ud på mandag, hvordan disse dage kommer til, at foregå mht undervisning.
Jeg vil gerne bede Jer give mig en tilbagemelding på sms, om Jeres børn har mulighed for, at komme online hver dag, og se noget jeg lægger ud? (mit nr 30423711)
Men på mandag vil jeg gerne børnene tegner en flot tegning, af hvad de har fået i julegave :-)

Husk at få læst alt, hvad der bliver sendt ud fra kontoret med info.

Mvh Mette